Işıktepe İlkokulu


Vizyon: Mevcut ekonomik ve kültürel koşulların en üst düzeyde kullanılması sonucu okulumuzu demokratik ve çağdaş bir eğitim kurumu haline getirmek,topluma bilgili ,kültürlü,ve ahlaklı bireyler kazandırmak.

Misyon: Öğrencilerimizi milli kimliğini kazanmış ,kendisi ile barışık ,iyi vatandaş ,insani değerleri benimsemis ,dünya ile barışık iyi insan çağın gereklerine uygun toplumun ve iş hayatının gerektirdi ği niteliklere ve yeterliliklere sahip ,çevresini ve sağlığını koruyabilen ,öz güveni kazanmış ,eleştirel düşünmeyi öğrenmiş .sorun ve sorgulayan fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza Ordu Merkezden "öğretmen" servisi mevcuttur. Öğretmenlerimizin tamamı servis ile sorunsuz bir şekilde gidiş- geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, voleybol ve dart turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK bilim şenlikleri yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Ulusal ve Uluslararası eTwinning projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus projeleri için akreditasyon başvuruları yapılmış olup proje yazma çalışmaları yapılmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuz Işıktepe İlkokulu ve Şehit Ayhan Akkuş Ortaokulu ile aynı binada eğitim-öğretim vermektedir.Binamızda toplam on adet derslik ve 1 adet Görsel Sanatlar Sınıfı mevcuttur. Işıktepe İlkokulu olarak Okul öncesi sınıfımız ile birlikte beş şube ile eğitim-öğretim vermekteyiz. Dört tane kadrolu sınıf öğretmenimiz ve bir tane kadrolu okul öncesi öğretmenimiz mevcuttur. Güncel öğretmen kadro durumumuzu web sayfamızın "KADROMUZ" bölümünden takip edebilirsiniz.

Telefon - 0452 825 50 12

Belgegeçer - (452) 825 5012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://isiktepeio.meb.k12.tr

Adres - Işıktepe mahallesi Sivas Caddesi No1 Gürgentepe İlçesi / Ordu

Öğretmen :9
Öğrenci :101
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :3855
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Işıktepe mahallesi Sivas Caddesi No1 Gürgentepe İlçesi / Ordu

Ulaşım Okulumuza Ordu Merkezden bir saatte, Fatsa ilçesinden ise yarım saat gibi bir sürede karayolu ile ulaşım mümkündür. Gürgentepe ilçesinden ise yaklaşık 15 dakikalık bir sürede okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine : 7 km İl Merkezine : 58 Km